Toevoegen als favoriet (Aan uw browser)
image
image
Vanaf: 24 Juni

Terwolde

Nederland

Algemene informatie :

Tijdens de AutocrossMasters in Terwolde strijdt men op de zaterdag om de Dutch JuniorBuggy Cup. Dit is voor hun ronde 3 van het kampioenschap 2017.

HELAAS KUNNEN WIJ U NIET OP DE HOOGTE HOUDEN VAN DE ACTUELE TUSSENSTANDEN EN UITSLAGEN.
WIJ ONTVANGEN GEEN GEGEVENS VANUIT DE AUTOCROSS MASTERS

Lees hier het verslag vanaf de TACO-site

Vorige Volgende

De grootste autocross wedstrijd van het jaar staat weer op de agenda in Terwolde en zijn we als Dutch Juniorbuggy Cup trots dat we daar ook dit jaar weer van start mogen gaan. Zaterdag 24 juni starten we in Terwolde, te gast bij de tweede Autocross Masters, voor de Cup en het AM klassement. Op zondag 25 juni mag je ook meerijden alleen telt deze dan niet mee voor de Cup alleen voor het AM klassement. Hier hebben wij jullie NIET voor aangemeld, deze verantwoording ligt bij jullie zelf. 
Zorg ervoor dat je wagenpaspoort volledig ingevuld is en voorzien van een foto. In een van onze albums is van iedere rijder die dit jaar al heeft deelgenomen een foto te vinden. 
De organisatie heeft alle rijder en rijdster info inmiddels ontvangen. Dit houdt in dat we jullie allemaal geregistreerd hebben. Let op dit is geen definitieve inschrijving. We zijn te gast en dienen ons te houden aan de regels die de TACO en AM hebben opgesteld. Op vrijdag 23 juni voor 21.00h dienen alle rijders zich ingeschreven te hebben en de betaling te hebben voldaan. Als uitzondering geldt dat een andere rijder je mag inschrijven en betalen. In dit geval dien je de formaliteiten en formulieren op zaterdag 24 juni tussen 07.00 en 08.00h ingevuld te hebben. Doe je dit niet dan mag je helaas niet meestarten in Terwolde bij de TACO Terwolde wedstrijd van de Autocross Masters.

Dus houd je aan de bovenstaande regels zodat je zonder gemopper lekker kan rijden. Voorkomen is beter dan genezen.

Belangrijke info over het programma:
http://taco-terwolde.nl/programma/

Navigatieadres:
Middendijk 22
7397 NB NIJBROEK
52.287776, 6.066784